© 2010 DBC MEDIKAL


SLO | ENG

SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Dobrodošli na uradni spletni strani www.dbcmedikal.com. Ta spletna stran je last podjetja DBC MEDIKAL d.o.o..

Spletna stran omogoča splošne informacije o podjetju in je namenjena izključno informiranju. Dostop do spletne strani in njeno uporabo urejajo splošni pogoji uporabe. Prosimo vas, da si jih natančno preberete.

Splošni pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta in njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin na naslovu www.dbcmedikal.com, kjer se uporabniki nahajajo.

DBC MEDIKAL d.o.o. ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini spletnega mesta in si pridržuje pravico, da spreminja, dopolnjuje in posodablja funkcionalnost in vsebine na spletnem mestu.

Uporabniki lahko uporabljajo spletno mesto www.dbcmedikal.com le za osebne in nekomercialne namene.

DBC MEDIKAL d.o.o. opozarja, da so podatki na spletni strani zgolj informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema odgovornosti za napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov do katerih je morebiti prišlo zaradi različnih vzrokov.

Uporabniki uporabljajo vso vsebino na lastno odgovornost. DBC MEDIKAL d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo nastalo na podlagi uporabe podatkov na spletni strani www.dbcmedikal.com.

DBC MEDIKAL d.o.o. lahko pogoje uporabe v času veljavnosti spremeni. Spremenjeni pogoji uporabe začnejo veljati na dan objave in so s tem dnem zavezujoči za uporabnike spletnega mesta.